Advert

iYi Parti Bölge il Başkanları toplantısı yapıldı

iYi Parti Bölge il Başkanları toplantısı yapıldı
Bu içerik 2335 kez okundu.

iYi Parti Genel Başkan Yardımcısı, Devlet Eski Bakanı Mehmet Salim Ensarioğlu, Ramazan bayramı nedeniyle geldiği Diyarbakır’da partililerle bayramlaştı. Partililerin bayramını kutlayan ve esnaf ziyaretlerinde bulunan Ensarioğlu, daha sonra Diyarbakır, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Mardin il ve ilçe başkanları ile 23 Haziran’da yapılacak istanbul seçimleriyle ilgili değerlendirme toplantısı yaptı.

iYi Parti Genel Başkan Yardımcısı, Devlet Eski Bakanı Mehmet Salim Ensarioğlu, Ramazan bayramı nedeniyle Diyarbakır’a geldi. Partililerle bayramlaşan, esnaf ziyaretlerinde bulunan Ensarioğlu, daha sonra Bölge il Başkanları toplantısına katıldı.

iYi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in talimatıyla, Milli ittifakı Adayı Ekrem imamoğlu’na destek vermek için istanbul’da yapılacak seçim çalışmaları hakkında yapılan değerlendirme toplantısına, iYi Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Salim Ensarioğlu’nun yanı sıra, Mardin il Başkanı Süleyman Akar, Şanlıurfa il Başkanı Fedai Çakmaklı, Siirt il Başkanı Osman Aydart, Batman il Başkanı Kısmet Çelik ve Diyarbakır il Başkanı Vejdin Ensarioğlu katıldı.

Toplantıda, 23 Haziran istanbul seçimleriyle ilgili çalışmalar hakkında istişarede bulunuldu.

iYi Parti Diyarbakır il Başkanı Vejdin Ensarioğlu, toplantının oldukça verimli geçtiğinin altını çizerek, Millet ittifakı adayı Ekrem imamoğlu’na destek için çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını söyledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı