Advert

Kaya: Mevcut sorunları irade, bilinç ve imkân ile çözeceğiz

Kaya: Mevcut sorunları irade, bilinç ve imkân ile çözeceğiz
Bu içerik 1702 kez okundu.
Ergani Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Kaya, Ergani’deki mevcut sorunların sihirbazlıkla değil, sabır, irade, bilinç ve imkân ile çözüleceğine işaret ederek, “imkânlar el verdikçe sabırla iradeli duruşla hizmeti halkımızın ayağına götüreceğiz” dedi.
31 Mart seçimlerinde Ergani’de Belediyesi Eşbaşkanı seçilen Ahmet Kaya, Ergani Belediyesi’ne yönelik bazı gruplar tarafından sarf edilen art niyetli yorumlarla ilgili açıklama yaptı. 
Kaya, Art niyetli insanların dinlemeden, anlamadan yargıladığını vurgulayarak,  “Su kesilir pompa arızası aylar önceden olmasına rağmen giderilmez fatura kırk gün önce gelen yönetime kesilir. Oysa ne su belediye görev alanındadır ne de arızaya müdahale edecek yetkisi vardır. ilaçlamada aksama olur yine tutum aynı. Oysa bu ihale beş ay önce yapılmalıydı. Kimse neden bu ihale yapılmadı diye sorgulamaz. Çünkü kolayı var henüz masaya doğru dürüst oturmamış günah keçisi var. 
“40 GÜNDE HER ŞEY ÇÖZÜLEMEZ”
Yeni taşındığınız evinize kırk günde alışamazken bir yönetimden kırk günde her şeyi hem de yetkisi olsun olmasın çözmeyi bekleriz. Bu sihir gerçekleşmedi mi zaten bunlar anlamaz bu işten diye de üstelik ahkâm keseriz. insaf demek gerek ama öyle görünüyor ki göçtü gitti aramızdan. 
“SORUNLAR SABIRSIZLIKLA DEĞiL, SABIR iRADE BiLiNÇ VE iMKANLA OLUR”
Her şeye rağmen sağduyulu ve insaf ehli hemşerilerimiz bilir ki sorunlar öyle sihirbazlıkla çözülemez. Sabır irade bilinç ve imkân ile olur. imkânlar el verdikçe sabırla iradeli duruşla hizmeti halkımızın ayağına götüreceğiz. Bundan art niyetliler ve troller hariç kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.
ilaçlama Çalışması Başlattı
Ergani Belediyesi, vatandaşların yoğun talebi üzerinde kendi imkânları ile Merkez ve kırsal mahallelerde ilaçlama çalışması başlattı.
Kaya “Gayretimiz Halkımızın istekleri Doğrultusunda“
Kendi imkânları ile ilaçlama çalışmasını başlattığını belirten Ergani Belediye Eş Başkanı Ahmet Kaya, Vatandaşlarımızın yoğun şikâyeti üzerine Belediyemizin imkânları doğrultusunda ilaçlama çalışmasını başlattığını belirterek " ilçemizde haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını başlatarak, sağlıklı ortamlar oluşturmanın gayreti içerisindeyiz. Halkımızın istekleri bu yöndedir. Bizler de istekler doğrultusunda çalışma başlattık." dedi.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara'ya uğurlandı
Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara'ya uğurlandı