Advert

Ergani'de sivrisinek ve böcek tepkisi

Ergani'de sivrisinek ve böcek tepkisi
Bu içerik 992 kez okundu.
Ergani’de havaların ısınması ve sıcaklık değerlerinin yükselmesinden sonra ilçede sivrisinek ve haşereler vatandaşları rahatsız etmeye başladı.
Büyükşehir Belediyesi’nin ilaçlama çalışmalarına başlamaması tepki çekerken, gece uyuyamadıklarını belirten, vatandaşlar acilen çözüm bulunmasını istiyor.
VATANDAŞLAR DURUMA TEPKiLi
Ergani’de hava sıcaklığının bir anda mevsim normallerinin üzerine çıkmasından sonra sivrisinek ve haşereler vatandaşları rahatsız etmeye başladı. Bazı mahallelerde sivrisinek ve haşerelerden geçilmezken, vatandaşlar bu durumdan duydukları rahatsızlığı sosyal medyada paylaşarak seslerini duyurmaya çalışıyor. Sivrisineklerin artmasını ilaçlama yapılmamasına bağlayan vatandaşlar, belediyeye tepki gösterdi.
Belediyenin bu soruna karşı önceden tedbir almamasına ve hazırlık yapmamasına tepki gösteren vatandaşlar, bu yüzden çocukların hastalandığını dile getiriyor. Hava sıcaklıkları nedeniyle balkon kapılarını ya da pencereleri açık bırakan vatandaşların  evlerine sivri sinekler dayanıyor. Birçok mahallede vatandaşlar  henüz bu yaz sinek ilaçlama aracını görmediklerini  belirterek belediyeye sitem etti.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı