Advert

AK Parti Belediye Başkan adayı Vahit Güvensen, "Halkın Tercihi"

AK Parti Belediye Başkan adayı Vahit Güvensen,
Bu içerik 3210 kez okundu.
31 Mart yerel seçimlerinde 9 bin oy farkla belediye seçimlerini kaybeden AK Parti  Belediye Başkan adayı Vahit Güvensen, bir yarıştı, kazanmakta vardı kaybetmekte Halkımızın kararına saygı göstermek gerekir dedi. 
Bunun bir bayrak yarışı olduğunun da altını çizen Güvensen "Halkımızın tercihi. Biz yine de sevdamızın peşinden koşacağız. Eğer demokrasiye inanıyorsak halkın tercihine saygı göstereceğiz. Sonuçları vefasızlık olarak değerlendirmek yanlış olur " 
Halk tercihini hizmetten yana değil de etnik kimlik siyasete kullandığı görünüyor. Yapılan hizmetleri görmemezlikten gelindi. Yolu yapılmış, hemen hemen 24 saat suyu akıyor, elektriksiz köylerin kalmadığını görülüyor, yinede halk kendi tercihini kullandı dedi.  
Halkı tercihi üzerine yorum yapmanın yanlış olacağını vurgulayan Güvensen, " Halkımızı hiçbir zaman göbeğini kaşıyanlar diye suçlamayız. Bunlar bizim demokrasi anlayışımıza yakışmaz. Ben halkının tercihinin üzerine bir yorum yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Sonuçlardan çıkarmamız gereken dersler vardır. Biz o sonuçlar çıkaracağımız derslerin muhasebesini yapacağız" dedi. 
31 mart yerel seçimlerinde bize oy veren vermeyene Teşekkürlerimizi sunarız diye belirtti.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var