Advert

işkur Kampüste Kariyer Günleri

işkur Kampüste Kariyer Günleri
Bu içerik 1532 kez okundu.
Diyarbakır Çalışma ve iş Kurumu il Müdürlüğü (iŞKUR) ve Ergani meslek Yüksek okulu da  Kariyer Yönlendirme Topluluğu tarafından "iŞKUR Kampüste" Kariyer Günleri etkinliği düzenlendi.
Ergani Yüksek okulu Kampüsü Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikte ilk olarak saygı duruşunda bulunuldu, istiklal Marşı okundu.
Ergani Meslek Yüksek okulu  Prof. Dr. Tayyip Kılıç, programın açılış konuşmasında, istihdamın zamanın en önemli kavramlarından olduğunu söyledi.
istihdamın aynı zamanda etkinliği sağlayan bir unsur olduğunu belirten Kılıç, "Gerçekten hiçbir zaman yararlanamayacağı mesleği öğrenmek ve sonra başka bir işte çalışmak yerine ileride gönlünü verdiği, emeğini harcadığı, enerjisini verdiği, geleceğini onun üzerine kurmak istediği mesleği, meslek olarak yapmak ve onun da eğitimini almak gençlerin ve her yaşta insanımızın doğal hakkı." dedi
inovasyon kavramının da kendileri için önemli olduğunu dile getiren kılıç, "Çalışmalarla gençlerimizin zihinlerini açmak, onları girişimci yapmak, bilimi teknolojiye uydurmak, bilimsel faaliyetlerimizi devam ettirmek de temel amaçlarımızdan." diye konuştu.
il işkur şube Müdürü Uğur Kahraman kurum faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgi verdi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var