Advert

Güvensen: ç˜Bizimle birlikte Ergani hak ettiği hizmeti alacakç™

Güvensen: ç˜Bizimle birlikte Ergani hak ettiği hizmeti alacakç™
Bu içerik 1501 kez okundu.
AK Parti Ergani Belediye Başkan Adayı Vahit Güvensen, Diyarbakır’ın taşradaki en büyük ilçesi olan Ergani’ye iktidarın elinin değmesini istediklerini ifade ederek, AK Belediyecilikle birlikte Ergani’nin gerekli hizmeti alacağını söyledi. Gösterilen teveccüh ve ilgiden dolayı Erganili hemşehrilerine teşekkür eden Güvensen, 31 Mart’ta Ergani’nin AK Belediyecilikle birleşeceğinden hiçbir endişesinin olmadığını sözlerine ekledi.
31 Mart seçimlerine 10 günlük bir süre kala AK Parti Belediye Başkan adayları seçim ziyaretlerini ve temaslarını büyük bir hızla sürdürüyor. AK Parti’nin Ergani Belediye Başkan adayı Vahit Güvensen de seçim çalışmalarının dozunu azaltmadan devam ediyor. Mahalle ve köy ile mezra ziyaretlerini tamamlayan Güvensen, ziyaretlerde büyük bir ilgi ve teveccüh görüyor.
“ERGANi’YE iKTiDARIN ELi DEĞECEKTiR”
Diyarbakır’ın taşradaki en büyük ilçesi ve Türkiye’deki birçok Vilayetten de büyük, Diyarbakır’ın batıya açılan yüzü olan 130 bin nüfuslu Ergani’nin gerekli hizmeti almadığını düşündüğünü ifade eden Güvensen,, “Hem iktidarın elinin değmesini istiyoruz, hem de bu kenti tanıyan her mahallesini, sokağını, caddesini, mezrasını ve köyünü bilen, bu memleketin insanlarının karakteristik yapısını bilen bu memlekette insanların taziyesine, düğününde hastasında bulunmuş, sorunlarından çözümlerinde birlikte hareket etmiş, bu memleketin sevincinde, üzüntüsünde yer almış bir aday kardeşlerini desteklemelerini istiyorum” şeklinde konuştu.
“iÇiMiZDEN BiRiLERi DEDiKLERi ADAY BENiM”
Güvensen, Erganili vatandaşların yıllarca içimizden birileri dedikleri adayın kendisinin olduğunu vurgulayarak,  “Ben buna inanıyorum, onlarda buna inanıyor. Bizim şahsımızdaki teveccühlerinin ana sebebini de söylemem gerekirse, hakikatten şahsımıza güveniyorlar, bizi emin buluyorlar. Şerefli, namuslu ve haysiyetli bir insan olarak görüyorlar. Biz Ergani hemşerilerimizin ne kadar onurlu ve şerefli bir halk olduğunu hepimiz de biliyoruz” dedi.
“BENi KENDiLERiNDEN GÖRÜYORLAR”
Bizde onun bir parçası olduğumuzu belirttim. Gerçekten bize olan teveccühün çok iyi olduğuna inanıyorum. Çünkü bizi aileden görüyorlar. Buda bizi mutlu ediyor. Bu seçimin 31 Mart’ta Ergani’nin AK Belediyecilikle birleşeceğinden bir endişemiz yok. Hemşerilerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var