Advert

HUNEYN KAYGUSUZç™UN iKiNCi KiTABI A‡IKTI!

HUNEYN KAYGUSUZç™UN iKiNCi KiTABI A‡IKTI!
Bu içerik 3896 kez okundu.
Huneyn Kaygusuz’un 2010 yılında HÎLAR (Titiz Yayınları) isimli kitabı yayınlanmıştı. Şimdi (Kasım 2018) ikinci kitabı ÇiFTÇiNiN DÜNYASI Asmaaltı Yayınevi tarafından yayın dünyasına merhaba dedi.
Huneyn Kaygusuz kitabın sunusunda; “Eskiden köylüydüm, şimdiyse mahalleliyim. Köylü, çiftçi bir ailenin çocuğuyum. Gençliğimde memur ve işçi olarak çalıştım. Emekli olduktan sonra köyüme dündüm. Çiftçilik yapıyorum” diye yazdıktan sonra; “Kapitalizm köylüyü sevmez, çünkü köylü üretkendir. Mahalleli ise tüketicidir. Hîlar (Sesverenpınar) köyü idari olarak ilçe merkezi sınırları içerisine alınması nedeniyle Hîlar köyünün ismi Sesverenpınar Mahallesi oldu. Eski köylü yeni mahalleli olarak boş zamanımı okuyarak ve de yazarak geçirmeye çalışıyorum. Toprak, su, kısacası bir doğa aşığı olarak yazdığım yazıları bir araya getirip bu kitabı yayınlamanın, sizlerle paylaşmanın iyi olacağını düşündüm. Kitabımı iki bölüm olarak sizlerin takdirine sunuyorum. Birinci bölümdeki yazılar doğa, tarih ve yaşama dair yazılardan, (…) ikinci bölüm ise şiirlerden oluşmaktadır.” diye kitabı hakkında bilgi verdikten sonra; “Yazılarımı kitap haline getirmek için yaptığım çalışmada gerek sayfa düzeni gerekse düzeltiler ve katkılarından dolayı sevgili arkadaşım Müslüm Üzülmez’e çok teşekkür ediyorum” diye yazmaktadır.
Yaşam felsefesini ise şöyle açıklamaktadır; “Kimseye zarar vermeden ve de kimseden zarar görmeden yaşamak benim yaşam felsefemdir”; ve ekliyor: “Yaşantınız ülke ekonomisinin aynasıdır.”
Erganili yazarımız Huneyn Kaygusuz’a Ergani Haber olarak başarılarının devamını diliyoruz.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var