Advert

Erganispor, Atıcılıkta Bölge Aœçüncüsü

Erganispor, Atıcılıkta Bölge Aœçüncüsü
Bu içerik 4007 kez okundu.
Erganispor 'da Atıcılık ve Avcılık Branşından sorumlu Nazım Kenan Gülben, düzenlenen Trap Kupasında Üçüncü oldu.
Kahramanmaraş'ta, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonunca 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anma Trap Kupası düzenlendi.
Büyükşehir Belediye Atıcılık Poligonu'nda yapılan turnuvaya, Kahramanmaraş, Adana, Mersin, Hatay, Osmaniye, Kilis, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Malatya'dan 55 sporcu katıldı.
Yarışmalar sonunda büyük erkeklerde Adana'da Yusuf Metehan Özgen, veteranlarda Kahramanmaraş'tan Emirzade Emirzadeoğlu, Ergani 'de Nazım Kenan Gülben, Üçüncü oldu, yıldız erkekler de Mersin'den Osman Can Aydın ve genç erkeklerde ise Adana'dan Kaan Köse kategorilerinde birinci oldu.
Erganispor Kulübü Başkanı Ekrem Senvar, ilçeye kazandırdığı bu anlamlı başarıdan dolayı Kenan Gülben’i tebrik etti. Senvar,”1938 yılında kurulan ve 80.yılına giren Erganispor, sadece futbol kulübü değil, aynı zamanda birçok branşta mücadele eden ve başarılara imza atan spor kulübüdür. Kulübümüz adına faaliyetlere katılan Kenan Gülben’in 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Kupası gibi anlamlı bir organizasyonda bu başarıyı elde etmesi bizi son derece mutlu etmiştir. Kendisini yürekten kutluyoruz” dedi.
Turnuvada dereceye girenlerin ödülleri, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Ufuk Arman ve diğer ilgililer tarafından verildi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı