Advert

AK Parti ilçe Başkanı Sayan: "16 Nisan Dönüm Noktası Olacak"

AK Parti ilçe Başkanı Sayan:
Bu içerik 3208 kez okundu.
AK Parti Ergani ilçe Başkanı Mehmet Şükrü Sayan 16 Nisan'da yapılacak referandumun Türkiye'nin önünü açacağını belirtti.
Sayan, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin gelişmesi ve ilerlemesinin AK Parti iktidarında ivme kazandığını ifade etti.
Türkiye Cumhuriyeti'nin geçen 15 yılda AK Parti hükümetleriyle büyümeye, gelişmeye ve büyük hedeflere koşmaya başladığını aktaran Sayan, IMF'den borç alan bir ülke iken, 2002 sonrasında yapılan atılımlarla bu kuruma borç verebilecek ülke konumuna geldiklerini kaydetti.
Türkiye'nin halen 1982 darbe Anayasası ile yönetildiğine dikkati çeken Sayan, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
"Ancak bu, büyüyen ve gelişen Türkiye'nin önündeki en büyük engellerden biriydi. Parlamenter sistem, Türkiye Cumhuriyeti için yetmez duruma geldi. Bu noktada yaklaşık 30 yıldır tartışılan parlamenter sistemin değiştirilmesi ve yerine Türkiye'ye özgü bir sistem getirilmesi için çalışmalar başlatıldı. Vesayeti, çift başlılığı, Türkiye'nin önünü tıkayan koalisyonları ortadan kaldırmak adına yeni bir anayasa taslağı hazırlandı.
Anayasanın 18 maddesinde yapılan değişiklik TBMM'den geçti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sunuldu. Cumhurbaşkanımızın onayı sonrasında da anayasada yapılacak değişiklikler millete sorulacak. 16 Nisan'da yapılacak referandum Türkiye'nin önünü açacak ve hedeflerimize daha emin adımlarla ilerleyeceğiz."
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var