Advert

Mahsun Kırmızıgül: Ben Barıştan Yanayım

Mahsun Kırmızıgül: Ben Barıştan Yanayım
Bu içerik 3997 kez okundu.
25 Ocak'ta vizyona girecek filmi 'Vezir Parmağı' filminde PKK propagandası yaptığı iddiasını sert bir dille yalanlayarak "Barıştan yana olduğumu herkes bilir" dedi.
Ünlü şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, yeni filmi Vezir Parmağı'nın PKK propagandası yaptığı iddialarına yanıt verdi, "Barıştan yanayım" dedi.
"PKK'NIN KADROSU DEDiKLERi EKiPTE..."
Mahsun Kırmızıgül'ün 25 Ocak'ta vizyona girecek filmi 'Vezir Parmağı' için "Film PKK propagandasını yapıyor" şeklinde bir iddia ortaya atılmıştı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kırmızıgül, "PKK'nın kadrosu dedikleri ekipte 64 saygıdeğer oyuncu var. Asılsız haberde kullanılan fotoğraf 2005'de ATV için Kuzey Irak Zaho'da çektiğimiz 'Aşka Sürgün' dizisinden alınmıştır" ifadelerine yer verdi.
"BARIŞTAN YANA OLDUĞUMU HERKES BiLiR" 
Mahsun Kırmızıgül sözlerine şöyle devam etti: "Yaptığım işlerle insanları birbirlerine yakınlaştırmak için çırpınıp durdum. Benim savaşlara, ölümlere, zulme karşı, barıştan yana olduğumu herkes bilir.
"HASTA ZiHNiYETLiLER"
1960'lı yıllarda geçen, yaşanmış bir hikayeden yola çıkılarak yazılmış 'Mucize' filmimi de uydurma mizansenlerle FETÖ ve PKK ile ilişkilendirenler kötü niyetli ve hasta zihniyetli kişilerdir."
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var