Advert

Temsili Kaymakam Peker, eğitime öncelik istedi

Erganiç™de 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve A‡ocuk Bayramı dolayısıyla Kaymakamlık koltuğunu Kaymakam Remzi Demirç™den devralan inkılap ilkokulu 4. Sınıf öğrencisi Elif Peker, eğitime önem verilmesi gerektiğini belirtti.

Temsili Kaymakam Peker, eğitime öncelik istedi
Bu içerik 3484 kez okundu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği kapsamında inkılap ilkokulu öğrencileri ve yöneticileri, ilçe Kaymakamı Remzi Demir’i makamında ziyaret etti. Kendisine ziyarete gelen öğrencileri makam koltuğuna oturtan Kaymakam Demir, tüm çocukların gününü kutladı.

Kaymakam Demir, şöyle dedi: “Mustafa Kemal Atatürk ’ün kurduğu, korunması ve yaşatılması için de, Türk Milleti’ne emanet ettiği, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel taşını oluşturan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 96. yıldönümünde, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını” milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. 23 Nisan’ın dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olması sebebiyle Çocuklarımıza daha güzel, daha yaşanabilir bir ülke ve dünya bırakmak, onları geleceğe hazırlamak herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi ile mümkündür. Günümüzde en çok ihtiyaç duyulan güç, yetişmiş insan gücüdür. Bunun için de, çağın bilim ve teknolojisinin temeli olan eğitim kurumlarımızın sayısını arttırmak, çağın bilim ve teknolojisiyle donatmak, eğitim ve öğretimin kalitesini yükseltmek, çocuklarımızı çok iyi şekilde geleceğe hazırlamak zorundayız”

Kaymakam Demir, daha sonra Kaymakamlık koltuğunu temsili olarak Elif Peker’e bıraktı. Temsili Kaymakam Peker, önceliği eğitime verilmesi gerektiğini ifade ederek, eğitim konularındaki taleplerini ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey’e iletti. Peker daha sonra ilçe Emniyet Müdürü Kerim Boğa ile telefonda görüşerek, okul kenarlarında sigara içen gençlere karşı tedbir almasını istedi.

Yapılan ikramın ardından ilçe Kaymakamı Remzi Demir tarafından. Elif Peker’e ve diğer öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var