Advert

Cezaevi Arkadaşının Ailesini Gasp Etti iddiası

Ergani ilçesi Adnan Menderes Mahallesinde ikamet eden F.T, cezaevinde bulunan kocasının cezaevi arkadaşı tarafından gasp edildiği iddiasıyla şikA¢yetçi oldu.

Cezaevi Arkadaşının Ailesini Gasp Etti iddiası
Bu içerik 3597 kez okundu.
 F.T, polise verdiği ifadede; cezaevinde yatmakta olan eşinin, V.A, adlı arkadaşı tahliye olduktan sonra evlerine gelerek kocasından selam getirdiğini, daha sonra yeniden eve gelen şahsın kendilerini ölümle tehdit ederek evde bulunan kocasının avukat parası olarak biriktirdiği 20 bin lirayı gasp ettiğini söyledi.
Edinilen bilgiye göre, Adnan Menderes Mahallesinde ikamet eden F.T,'nin evine gelen V.A, adlı kişi, cezaevinde tutuklu bulunan F.T'nin kocasının cezaevi arkadaşı olduğunu belirterek, kendilerine selam getirdiğini ve bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. Cezaevindeki kocasının koğuş arkadaşı olduğu ileri sürülen V.A'nın birkaç kez evlerine geldiğini ifade eden F.T; "En son geçen gün evime gelen V.A, bir buçuk yaşındaki oğlumu kucağına alarak evdeki paraları ona vermezsem çocuğumu boğarak öldüreceğini söyledi. Çocuğumu öldürmekle tehdit edince canımızı kurtarmak için bende kocamın avukat parası olarak eş dosttan borç ettiğim evdeki 20 bin lirayı kendisine verdim. Şahıs parayı aldıktan sonra evden kaçınca durumu polise haber verdim" dedi. F.T'nin ifadesi üzerine uyuşturucu ticaretinden sabıkası bulunan şahsı yakalamak için harekete geçen emniyet birimleri geniş çaplı soruşturma başlattı. 
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var