Advert

Ergani'de sokak defilesi

Ergani'de Kürtçe çalan remiksler eşliğinde düzenlenen ve ünlü mankenlerin katıldığı sokak defilesi büyük ilgi gördü.

Ergani'de sokak defilesi
Bu içerik 4383 kez okundu.
Ergani ilçesinde bir giyim mağazasının açılışı nedeniyle Kürtçe çalan remiksler eşliğinde düzenlenen ve ünlü mankenlerin katıldığı sokak defilesi büyük ilgi gördü. 
Çok sayıda davetlinin yoğun katılımıyla yapılan mağazanın açılış töreninde ilçede ilk kez bir sokak defilesi de düzenlenmiş oldu. Ergani Caddesi üzerinde açılan ve renkli görüntülere sahne olan açılış törenine katılmak üzere Ergani'ye gelen Türkiye'nin ünlü mankenlerinden Tuğba Altıntop,  Marlee Jeans'ın 2014 yaz sezonu kreasyonundaki giysilerini giyerek sokak defilesinde sergilediler. ilçede ilk kez düzenlenen sokak defilesini izleyenErganililerin yoğun ilgi gösterdiği açılış ardından defileyi merakla izleyenlerin çoğunluğunu kadın ve gençler oluşturdu. izleyenlerin alkışları ve konfeti güneş altında defalarca üzerlerindeki giysileri değiştirerek mağazada satışı gerçekleştirilen giysileri Kürtçe çalan remiksler eşliğinde sergileyen mankenler gördükleri ilgiye şaşırdı. 
Defile sonunda kendilerini izlemeye gelen yöre kadınlarını el sallayarak selamlayan manken Tuğba Altıntop, Ergani'de gördüğü sıcak ve samimi ilgiden son derece mutlu olduğunu söyledi. 
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var